+86-373-5861688

Obratite nam se

Xinxiang Changling Metal Products Co., Ltd

Adresa : Drugi veliki industrijski park, XinXiang City, Henan, PR Kina

Poštanski broj : 453000

Voditelj : Lisa Yan

E-mail : info@cljsh.com

Skype : cnhelicoil

WhatsApp : + 86-15993028285

Tel : 86-373-5861688

Fax : 86-373-5735218

Sustav za popravak sekvenci - Delisert

Spiralnih izbojaka

Šipka za umetanje žice također se naziva "st taps" (gdje je "st" skraćeno od engleskog "cjevastog svitka"), što je posebna slavina za obradu otvora za ugradnju žičane niti, a dimenzije se izrađuju prema prema...

  Product Details

Šipka za umetanje žice također se naziva "st taps" (gdje je "st" skraćeno od engleskog "cjevastog svitka"), što je posebna slavina za obradu otvora za ugradnju žičane niti, a dimenzije se izrađuju prema prema nacionalnim standardima, kao što je GB - 83, finog stroja i ručne žice, koje se također mogu koristiti.

Šipka za umetanje žičane mreže može se podijeliti na strojeve od lakih legura, ručnu slavinu, uobičajenu čeličanu, ručnu slavinu i posebnu slavinu.

1. Strojni i ručni štapići od lakih legura: za legure od neželjeznih metala kao što su Alcan, magnezijeva legura i legure bakra, visina je manja od 2,5 mm, a visina je veća od 2,5 mm, a visina dvostruke.

Metoda obilježavanja: STD × p st je poseban unutarnji kôd navoja za umetak žice.

Primjer označavanja: posebna slavina za specifikaciju za obradu i ugradnju od 8 × 1. Na legure legure označena je st8 × 1 na navoju dna utičnice od 25 žica.

2. uobičajeni čelični stroj i ručna slavina: unutarnja nit koja se koristi u metalnim materijalima kao što su čelik, lijevano željezo, lijevani čelik itd., Je dvostruka slavina.

3. posebne slavine mogu se dizajnirati i proizvesti prema potrebama kupaca. na primjer, u mekanom aluminijskom, bakrenom prema gore i naopako, ručnom slavinom, posebnim strojem za slavinu za jednokratnu čeličnu šipku, slavinom za nehrđajući čelik, slavinom s ravnim dnom za slijepe provrte, slavinom za vijke, slavinom za navoje itd.

TAP8.jpg

Changling je poznata tvornica alata s proizvođačima izravne prodaje proizvoda i ISO certifikat, dobrodošli na veliko žice Spiral-fluted zamke od nas.
Hot Tags: Spiral-fluted tapaceri, proizvođač, tvornica, veleprodaja, izravna prodaja proizvođača, sa ISO certifikatom
Srodni proizvodi

Dom | o nama | Proizvodi | Vijesti | Izložba | Obratite nam se | Povratne informacije | Preuzimanje | Koji se kreće telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-373-5861688  E-mail: info@delicoil.com

Copyright © Xinxiang Changling Metal Products Co., Ltd. Sva prava pridržana.